Протеаза

Фермент протеолітичної дії
Протеаза - фермент протеолітичної дії для розщеплення білка з утворенням пептидів і амінокислот.
Ферментний препарат, отриманий шляхом спрямованої ферментації селекційного штаму B.subtilis.
Протеаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту і пива, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, переробка м'яса, риби і морепродуктів, шкіряне виробництво.
Протеаза лужна бактеріальна
- Препаративна форма:
 - Порошок.
 - Ферментна активність:
 - 50000 од/г.
 - Температурний діапазон роботи препарату:
 - 55-65 °С
 - Оптимальний діапазон дії:
 - pH 6,0-10,5
 
Протеаза лужна грибна
- Препаративна форма:
 - Порошок.
 - Ферментна активність:
 - 50000 од/г.
 - Температурний діапазон роботи препарату:
 - 50-60 °С
 - Оптимальний діапазон дії:
 - pH 6,0-8,0
 
Протеаза нейтральна
- Препаративна форма:
 - Порошок.
 - Ферментна активність:
 - 50 од/г.
 - Температурний діапазон роботи препарату:
 - 55-65 °С
 - Оптимальний діапазон дії:
 - pH 6,0-8,0
 
- Упаковка:
 - Пакет Zip-Lock: 1кг;
Пластикова банка 100г. - Умови зберігання:
 - Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.