Глюкоамілаза

Глюкоамілаза ENZIM фермент, який розщеплює молекули декстринів і крохмалю з утворенням глюкози. Відмінною особливістю глюкоамілази є здатність в десятки разів швидше гідролізувати високомолекулярний субстрат, ніж оліго- та дисахариди. Ефективно застосовується для оцукрювання крохмалю та сировини, яка містить крохмаль.
Основні переваги препарату
- Прискорює оцукрування крохмалевмісної сировини.
- Покращує якісні характеристики готових виробів.
- Збільшує вихід готового продукту.
Особливості застосування
Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
— Температурний діапазон роботи препарату: 25 - 65 °С.
— Оптимальний діапазон дії рН 4,0-6,0.
Препаративна форма
— Рідка.
Ферментна активність
— 6000 од/мл та 11000 од/мл
Упаковка
— Пластикова каністра 1, 5, 20 л
Умови зберігання
Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності
6 місяців.