Глюкоамілаза

Глюкоамілаза ENZIM фермент, який розщеплює молекули декстринів і крохмалю з утворенням глюкози. Відмінною особливістю глюкоамілази є здатність в десятки разів швидше гідролізувати високомолекулярний субстрат, ніж оліго- та дисахариди. Ефективно застосовується для оцукрювання крохмалю та сировини, яка містить крохмаль.

Основні переваги препарату

  •  Прискорює оцукрування крохмалевмісної сировини.
  •  Покращує якісні характеристики готових виробів.
  •  Збільшує вихід готового продукту.

Особливості застосування

Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
— Температурний діапазон роботи препарату: 25 - 65 °С.
— Оптимальний діапазон дії рН 4,0-6,0.

Препаративна форма

— Рідка.

Ферментна активність

— 6000 од/мл та 11000 од/мл

Упаковка

— Пластикова каністра 1, 5, 20 л

Умови зберігання

Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.

Термін придатності

6 місяців.

 купити онлайн