Лактат кальцію

Лактат кальцію ENZIM - (харчова добавка Е327, кальцій молочнокислий, кальцієва сіль молочної кислоти, calcium dilactate, calcium lactate) - білий порошок, без запаху. Повільно розчинний у холодній воді, легко - в гарячій воді.
Опис
Антиоксидант, регулятор кислотності, емульгатор. Донор кальцію в будь-які продукти харчування.
Застосовується:
- При виробництві хлібобулочної продукції для підгодівлі дріжджів;
- Для закріплення структури ковбасних продуктів, подрібнених напівфабрикатів з м'яса, напівфабрикатів з птиці, морепродуктів, соусів, майонезів;
- У виготовленні хлібобулочних і желейних виробів використовується як затверджувач і емульгатор, стабілізує структуру продуктів;
- У напоях для оздоровлення, в спортивному харчуванні; харчуванні для дітей; в варення, в мармеладі, желе, маргарині;
- Як регулятор рівня кислотності в сироварінні.
Форма препарату
Білий дрібний порошок, без запаху.
Склад
Основна речовина: 98.0-99.0%
Кальцій: 13,4-14,5%
Упаковка
— 10 кг мішки або інша упаковка за погодженням із замовником.
Умови зберігання
Зберігається в транспортній упаковці в сухих вентильованих приміщеннях з температурою і вологістю повітря не вище 75%.
Термін придатності
12 місяців.