Ліпаза

Ліпаза ENZIM фермент, що каталізує гідроліз ефірних зв'язків тригліцеридів ліпідних субстратів, допомагаючи переварювати, розщеплювати і фракціонувати жири.

Розщеплює важкорозчинні жири і масла.

Основні області застосування ферменту

  •  Виробництво сиру і переробка молока.
  •  Виробництво синтетичних миючих засобів (СМС).
  •  Виробництво косметологічних засобів.
  •  Целюлозно-паперова промисловість.
  •  Шкіряне виробництво і переробка шкур.

Особливості застосування

Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
— Оптимальне значення дії до 70 °С.
— Оптимальне діапазон дії рН 5,5-7,5.

Препаративна форма

— Суха.

Упаковка

— Пакет Zip-Lock: 1 кг;
— Банка пластикова: 100 г

Умови зберігання

Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.

Термін придатності

12 місяців.

Детальніше про препарат:

 купити онлайн