Ладозим Респект

Ефективна мультиензимних композиція для оптимізації і здешевлення раціонів тварин і птиці.
Застосовується для:
- Зниження вартості корму до 10%.
- Зниження споживання корму до 4-5%.
- Підвищення перетравності протеїну до 2,5%.
- Підвищення доступності незамінних амінокислот до 5%.
- Стабілізація продуктивності.
- Захист від негативного впливу НПС на організм.
Застосовується для раціонів всіх статево-вікових груп тварин і птиці:
- З підвищеним вмістом шроту/макухи соняшнику, ячменю, жита, вівса, проса і висівок.
- З перерахунком дозування при включенні в рецепт зернових нового врожаю.
Переваги:
- Підвищення доступності поживних речовин корму для дії ферментів травного тракту.
- Підвищення перетравності і всмоктування білків, жирів і вуглеводів корму.
- Значне зменшення негативного ефекту «антиживильних факторів».
- Оптимізація мікробіологічного середовища травного тракту.
- Компенсування дефіциту травних ферментів на ранніх стадіях росту тварини і при стресі.
- Дозволяє включати до складу корму до 35% шроту або макухи соняшнику, до 60% ячменю і до 35% жита, вівса і висівок.
Дозування препарату:
— Ладозим Респект Оптима - 500 -750 г/т
— Ладозим Респект Ультра - 100 - 120 г/т
— Ладозим Респект (рідка форма) - 300 мл/т
Фасовка:
Багатошарові крафт-мішки з поліетиленовою вкладкою по 20 кг.
Умови зберігання:
9 місяців з дня виробництва в провітрюваному приміщенні при температурі від -25 °С до + 25 °С.
препарат / раціон | пшен. до 50% + шрот сонячн. і сої до 15%, кг/т | пшен. до 50%, ячм. до 35%, жито / овес/ висівки пшен. до 10% + шрот сонячн. / сої до 27, кг/т | ячм. до 60%, жито / овес / висівки пшен. до 25%, шрот сонячн. / сої до 35%, |
---|---|---|---|
Ладозим Респект | 0,400 | 0,500 | 0,750 |
корм | некрохмалисті полісахариди, % | |||
---|---|---|---|---|
клітковина | β-глюкани | пентозани | сума НПС | |
Пшениця | 2,0-3,4 | 0,2-1,5 | 5,5-9,5 | 7,5-10,6 |
Жито | 2,2-3,2 | 0,5-3,0 | 7,5-9,1 | 10,7-12,8 |
Тритикале | 3,0 | 0,2-2,0 | 5,4-6,9 | 7,4-10,3 |
Ячмінь | 4,9-9,3 | 1,5-10,7 | 5,7-7,0 | 13,5-17,2 |
Овес | 8,0-12,3 | 3,0-6,6 | 5,5-6,9 | 12,0-29,6 |
Кукурудза | 1,9-3,0 | 0,1-0,2 | 4,0-6,3 | 5,5-11,7 |
Висівки пшеничні | 10,6-13,6 | — | 15,0-25,0 | 22,0-33,7 |
Шрот соєвий | 3,4-9,9 | — | 3,0-4,5 | 18,0-22,7 |
Шрот рапсовий | 10,9-15,9 | — | — | 18,7 |