Протеаза
Фермент протеолітичної дії
Протеаза - фермент протеолітичної дії для розщеплення білка з утворенням пептидів і амінокислот.
Ферментний препарат, отриманий шляхом спрямованої ферментації селекційного штаму B.subtilis.
Протеаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту і пива, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, переробка м'яса, риби і морепродуктів, шкіряне виробництво.
Протеаза лужна бактеріальна
- Препаративна форма:
- Порошок.
- Ферментна активність:
- 50000 од/г.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 55-65 °С
- Оптимальний діапазон дії:
- pH 6,0-10,5
Протеаза лужна грибна
- Препаративна форма:
- Порошок.
- Ферментна активність:
- 50000 од/г.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 50-60 °С
- Оптимальний діапазон дії:
- pH 6,0-8,0
Протеаза нейтральна
- Препаративна форма:
- Порошок.
- Ферментна активність:
- 50 од/г.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 55-65 °С
- Оптимальний діапазон дії:
- pH 6,0-8,0
- Упаковка:
- Пакет Zip-Lock: 1кг;
Пластикова банка 100г. - Умови зберігання:
- Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.