Протеаза

Фермент протеолітичної дії

Протеаза - фермент протеолітичної дії для розщеплення білка з утворенням пептидів і амінокислот.

Ферментний препарат, отриманий шляхом спрямованої ферментації селекційного штаму B.subtilis.

Протеаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту і пива, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, переробка м'яса, риби і морепродуктів, шкіряне виробництво.

Протеаза лужна бактеріальна

Препаративна форма:
Порошок.
Ферментна активність:
50000 од/г.
Температурний діапазон роботи препарату:
55-65 °С
Оптимальний діапазон дії:
pH 6,0-10,5

Протеаза лужна грибна

Препаративна форма:
Порошок.
Ферментна активність:
50000 од/г.
Температурний діапазон роботи препарату:
50-60 °С
Оптимальний діапазон дії:
pH 6,0-8,0

Протеаза нейтральна

Препаративна форма:
Порошок.
Ферментна активність:
50 од/г.
Температурний діапазон роботи препарату:
55-65 °С
Оптимальний діапазон дії:
pH 6,0-8,0
Упаковка:
Пакет Zip-Lock: 1кг;
Пластикова банка 100г.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.

 купити онлайн

 купити онлайн