Протеаза

Протеаза ENZIM - фермент протеолітичної дії для розщеплення білка з утворенням пептидів і амінокислот.
Ферментний препарат, отриманий шляхом спрямованої ферментації селекційного штаму B.subtilis.
Протеаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту і пива, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, переробка м'яса, риби і морепродуктів, шкіряне виробництво.
Протеаза лужна бактеріальна
— Препаративна форма - Суха
— Ферментна активність - 50000 од/г
— Температурний діапазон роботи препарату - 55 - 65 °С
— Оптимальний діапазон дії - pH 6,0 - 10,5
Протеаза лужна грибна
— Препаративна форма - Суха
— Ферментна активність - 50000 од/г
— Температурний діапазон роботи препарату - 50 - 60 °С
— Оптимальний діапазон дії - pH 6,0 - 8,0
Протеаза нейтральна
— Препаративна форма - Суха
— Ферментна активність - 50 од/г
— Температурний діапазон роботи препарату - 55 - 65 °С
— Оптимальний діапазон дії - pH 6,0 - 8,0
Упаковка
— Пакет Zip-Lock: 1 кг;
— Пластикова банка 100 г.
Умови зберігання
Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці