Інвертаза

Інвертаза ENZIM - фермент для приготування інвертованого сиропу (інвертний сироп, глюкозо-фруктозний сироп), шляхом розщеплення сахарози на складові моносахара: глюкозу і фруктозу.
Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації штамма Pen. Canescens.
Основні переваги ферменту:
- Розщеплює сахарозу на глюкозу і фруктозу до 100%.
- Отриманий інвертований глюкозо-фруктозний сироп НЕ кристалізується і не випадає в осад.
- Зручний в застосуванні (простий технологічний процес приготування інвертованого сиропу).
Особливості застосування:
- Дозування: 1 мл на 1 кг цукру.
- Робоча температура інвертування - 50 °С.
- Середня тривалість процесу інвертування - 1 доба.
Препаративна форма
Рідка і суха.
Упаковка
— Пластикова каністра: 1, 5, 20 л.
— Флакон ПЕТ: 200 мл.
— Пакет Zip-Lock: 1 кг.
— Банка пластикова: 100 г.
Умови зберігання
Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності
6 місяців.