Альфа-амілаза
Фермент широкого застосування
Альфа-амілаза - фермент, що каталізує гідроліз α-1,4-глікозидних зв'язків крохмалю, що призводить до швидкого зниження в'язкості клейстерізованного розчинів крохмалю. Кінцевими продуктами дії альфа-амілази на крохмаль, є низькомолекулярні розчинні декстрини з невеликим вмістом моно- і дисахаридів (глюкози і мальтози).
Альфа-амілаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, целюлозно-паперової та текстильної промисловості.
Альфа-амілаза бактеріальна високотемпературна
Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації штамма Bacillus licrmniformis.
- Препаративна форма:
- Рідина.
- Ферментна активність:
- 900 од/мл.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 30-110 °С.
- Оптимальний диапазон дії:
- рН 6,5-7,5.
Альфа-амілаза бактеріальна средньотемпературна
- Препаративна форма:
- Рідина.
- Ферментна активність:
- 2000 од/мл.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 30-80 °С.
- Оптимальний диапазон дії:
- рН 6,0-6,5.
Альфа-амілаза грибна
Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації Aspergillus оryzae.
- Препаративна форма:
- Порошок.
- Ферментна активність:
- 5000, 10000 од/г.
- Температурний діапазон роботи препарату:
- 30-80 °С.
- Оптимальний диапазон дії:
- рН 6,0-6,5.
- Упаковка:
- Пластикова каністра 1, 5, 20 л.
- Умови зберігання:
- Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.