Альфа-амілаза

Фермент широкого застосування

Альфа-амілаза - фермент, що каталізує гідроліз α-1,4-глікозидних зв'язків крохмалю, що призводить до швидкого зниження в'язкості клейстерізованного розчинів крохмалю. Кінцевими продуктами дії альфа-амілази на крохмаль, є низькомолекулярні розчинні декстрини з невеликим вмістом моно- і дисахаридів (глюкози і мальтози).

Альфа-амілаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту, синтетичних миючих засобів (СМС), хлібобулочних виробів, целюлозно-паперової та текстильної промисловості.

Альфа-амілаза бактеріальна високотемпературна

Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації штамма Bacillus licrmniformis.

Препаративна форма:
Рідина.
Ферментна активність:
900 од/мл.
Температурний діапазон роботи препарату:
30-110 °С.
Оптимальний диапазон дії:
рН 6,5-7,5.

Альфа-амілаза бактеріальна средньотемпературна

Препаративна форма:
Рідина.
Ферментна активність:
2000 од/мл.
Температурний діапазон роботи препарату:
30-80 °С.
Оптимальний диапазон дії:
рН 6,0-6,5.

Альфа-амілаза грибна

Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації Aspergillus оryzae.

Препаративна форма:
Порошок.
Ферментна активність:
5000, 10000 од/г.
Температурний діапазон роботи препарату:
30-80 °С.
Оптимальний диапазон дії:
рН 6,0-6,5.
Упаковка:
Пластикова каністра 1, 5, 20 л.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.

 купити онлайн