Інвертаза ❯
Альфа-амілаза ❯
Бета-глюканаза ❯
Трансглютаміназа ❯
Пектиназа ❯
Ліпаза ❯
Глюкоамілаза ❯
Глюкозооксидаза ❯
Лактат кальцію ❯
Глюкозооксидаза

Глюкозооксидаза ENZIM фермент, який каталізує окислення глюкози з утворенням перекису водню і глюконової кислоти.
Фермент Глюкозооксидаза ефективно застосовується в борошномельної і хлібобулочної промисловості, для поліпшення якісних характеристик борошна і тіста.
Особливості застосування
- Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
- Швидкість окислення глюкози залежить від наявності кисню в субстраті і концентрації самого субстрату.
Препаративна форма
— Суха.
Упаковка
— Пакет Zip-Lock: 1 кг;
— Банка пластикова: 100 г.
Умови зберігання
Зберігати за температури від -25 °С до +20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності
12 місяців.