Ліпаза

Ліпаза ENZIM фермент, що каталізує гідроліз ефірних зв'язків тригліцеридів ліпідних субстратів, допомагаючи переварювати, розщеплювати і фракціонувати жири.
Розщеплює важкорозчинні жири і масла.
Основні області застосування ферменту
- Виробництво сиру і переробка молока.
- Виробництво синтетичних миючих засобів (СМС).
- Виробництво косметологічних засобів.
- Целюлозно-паперова промисловість.
- Шкіряне виробництво і переробка шкур.
Особливості застосування
Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
— Оптимальне значення дії до 70 °С.
— Оптимальне діапазон дії рН 5,5-7,5.
Препаративна форма
— Суха.
Упаковка
— Пакет Zip-Lock: 1 кг;
— Банка пластикова: 100 г
Умови зберігання
Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності
12 місяців.