Трансглютаміназа

Трансглютаміназа ENZIM фермент, органічний каталізатор хімічних реакцій, пов'язує білкові молекули, утворюючи нові зв'язки між амінокислотами, тим самим стабілізуючи структуру білка.
Трансглютаміназа підсилює важливі функціонально-технологічні характеристики протеїнів, завдяки своїй здатності каталізувати внутрішньо- і міжмолекулярної перехресне зшивання білкових молекул, що позитивно впливає на текстуру продукту.
Основні області застосування ферменту
М'ясна промисловість
Виробництво м'ясних виробів і напівфабрикатів.
Молочна промисловість
Виробництво сиру, сиру і кисломолочних продуктів.
Борошномельна і хлібопекарська галузь, кулінарія
Поліпшення якості борошна і структури тесту.
— Препаративна форма: - Суха.
— Ферментна активність: - 100 од/г та 1000 од/г
Упаковка
— Пакет Zip-Lock: 1 кг;
— Банка пластикова: 100 г
Умови зберігання
Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності
12 місяців.