Глюкоамілаза

Фермент для оцукрювання крохмалю

Глюкоамілаза фермент, який розщеплює молекули декстринів і крохмалю з утворенням глюкози. Відмінною особливістю глюкоамілази є здатність в десятки разів швидше гідролізувати високомолекулярний субстрат, ніж оліго- та дисахариди. Ефективно застосовується для оцукрювання крохмалю та сировини, яка містить крохмаль.

Основні переваги препарату

  • Прискорює оцукрування крохмалевмісної сировини.
  • Покращує якісні характеристики готових виробів.
  • Збільшує вихід готового продукту.

Особливості застосування

Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
Температурний діапазон роботи препарату: 25-65 °С.
Оптимальний діапазон дії рН 4,0-6,0.
Препаративна форма:
Рідина.
Ферментна активність:
6000 од/мл та 11000 од/мл
Упаковка:
Пластикова каністра 1, 5, 20л.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності:
6 місяців.

 купити онлайн

 купити онлайн