Глюкоамілаза
Фермент для оцукрювання крохмалю
Глюкоамілаза фермент, який розщеплює молекули декстринів і крохмалю з утворенням глюкози. Відмінною особливістю глюкоамілази є здатність в десятки разів швидше гідролізувати високомолекулярний субстрат, ніж оліго- та дисахариди. Ефективно застосовується для оцукрювання крохмалю та сировини, яка містить крохмаль.
Основні переваги препарату
- Прискорює оцукрування крохмалевмісної сировини.
- Покращує якісні характеристики готових виробів.
- Збільшує вихід готового продукту.
Особливості застосування
- Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
- Температурний діапазон роботи препарату: 25-65 °С.
Оптимальний діапазон дії рН 4,0-6,0. - Препаративна форма:
- Рідина.
- Ферментна активність:
- 6000 од/мл та 11000 од/мл
- Упаковка:
- Пластикова каністра 1, 5, 20л.
- Умови зберігання:
- Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
- Термін придатності:
- 6 місяців.