Глюкозооксидаза
Фермент для каталізу окислення глюкози
Глюкозооксидаза фермент, який каталізує окислення глюкози з утворенням перекису водню і глюконової кислоти.
Фермент Глюкозооксидаза ефективно застосовується в борошномельної і хлібобулочної промисловості, для поліпшення якісних характеристик борошна і тіста.
Особливості застосування
- Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
- Швидкість окислення глюкози залежить від наявності кисню в субстраті і концентрації самого субстрату.
- Препаративна форма:
- Порошок.
- Упаковка:
- Пакет Zip-Lock: 1кг;
Банка пластикова: 100г. - Умови зберігання:
- Зберігати за температури від -25 °С до +20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
- Термін придатності:
- 12 місяців.