Глюкозооксидаза

Фермент для каталізу окислення глюкози

Глюкозооксидаза фермент, який каталізує окислення глюкози з утворенням перекису водню і глюконової кислоти.

Фермент Глюкозооксидаза ефективно застосовується в борошномельної і хлібобулочної промисловості, для поліпшення якісних характеристик борошна і тіста.

Особливості застосування

  • Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
  • Швидкість окислення глюкози залежить від наявності кисню в субстраті і концентрації самого субстрату.
Препаративна форма:
Порошок.
Упаковка:
Пакет Zip-Lock: 1кг;
Банка пластикова: 100г.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від -25 °С до +20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності:
12 місяців.

 купити онлайн