Ліпаза
Фермент широкого застосування
Ліпаза фермент, що каталізує гідроліз ефірних зв'язків тригліцеридів ліпідних субстратів, допомагаючи переварювати, розщеплювати і фракціонувати жири.
Розщеплює важкорозчинні жири і масла.
Основні області застосування ферменту
- Виробництво сиру і переробка молока.
- Виробництво синтетичних миючих засобів (СМС).
- Виробництво косметологічних засобів.
- Целюлозно-паперова промисловість.
- Шкіряне виробництво і переробка шкур.
- Особливості застосування
- Дозування залежить від сировини і технологічного процесу.
Оптимальне значення дії до 70 °С.
Оптимальне діапазон дії рН 5,5-7,5. - Препаративна форма:
- Порошок.
- Упаковка:
- Пакет Zip-Lock: 1 кг;
Банка пластикова: 100г. - Умови зберігання:
- Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
- Термін придатності:
- 12 місяців.