Трансглютаміназа
Органічний каталізатор хімічних реакцій
Трансглютаміназа фермент, органічний каталізатор хімічних реакцій, пов'язує білкові молекули, утворюючи нові зв'язки між амінокислотами, тим самим стабілізуючи структуру білка.
Трансглютаміназа підсилює важливі функціонально-технологічні характеристики протеїнів, завдяки своїй здатності каталізувати внутрішньо- і міжмолекулярної перехресне зшивання білкових молекул, що позитивно впливає на текстуру продукту.
Основні області застосування ферменту
М'ясна промисловість
Виробництво м'ясних виробів і напівфабрикатів.
Молочна промисловість
Виробництво сиру, сиру і кисломолочних продуктів.
Борошномельна і хлібопекарська галузь, кулінарія
Поліпшення якості борошна і структури тіста.
- Препаративна форма:
- Суха.
- Ферментна активність:
- 100 од/г та 1000 од/г
- Упаковка:
- Пакет Zip-Lock: 1 кг;
Банка пластикова: 100г. - Умови зберігання:
- Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
- Термін придатності:
- 12 місяців.