Трансглютаміназа

Органічний каталізатор хімічних реакцій

Трансглютаміназа фермент, органічний каталізатор хімічних реакцій, пов'язує білкові молекули, утворюючи нові зв'язки між амінокислотами, тим самим стабілізуючи структуру білка.

Трансглютаміназа підсилює важливі функціонально-технологічні характеристики протеїнів, завдяки своїй здатності каталізувати внутрішньо- і міжмолекулярної перехресне зшивання білкових молекул, що позитивно впливає на текстуру продукту.

Основні області застосування ферменту

М'ясна промисловість
Виробництво м'ясних виробів і напівфабрикатів.

Молочна промисловість
Виробництво сиру, сиру і кисломолочних продуктів.

Борошномельна і хлібопекарська галузь, кулінарія
Поліпшення якості борошна і структури тіста.

Препаративна форма:
Суха.
Ферментна активність:
100 од/г та 1000 од/г
Упаковка:
Пакет Zip-Lock: 1 кг;
Банка пластикова: 100г.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від -25 °С до + 20 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності:
12 місяців.

 купити онлайн