Бета-глюканаза
Фермент широкого застосування
Бета-глюканаза - фермент, що каталізує 1,3 і 1,4 гликозидні зв'язки з β-глюканів, розбиває макромолекули в'язкого полімеру до низьков'язких ізомальтози і мальтотріози. Фермент має значний рівень побічних активностей до розщеплення геміцелюлози, ксиланів та целюлози.
Бета-глюканаза є ферментом широкого застосування і ефективно використовується в технологічних процеси різних галузей: виробництво спирту і пива, целюлозно-паперової та текстильної промисловості.
Особливості застосування:
- Дозування залежить від сировини, яка переробляється і технологічного процесу.
- Температурний діапазон роботи препарату: 30 °С - 70 °С.
- Оптимальний діапазон дії рН 4,5-5,5.
- Ферментна активність:
- 10000 од/мл.
- Упаковка:
- Пластикова каністра 1, 5, 20л.
- Умови зберігання:
- Зберігати при t° від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.