Інвертаза

Фермент для приготування інвертованого сиропу

Інвертаза - фермент для приготування інвертованого сиропу (інвертний сироп, глюкозо-фруктозний сироп), шляхом розщеплення сахарози на складові моносахара: глюкозу і фруктозу.

Ферментний препарат отримують в результаті спрямованої глибинної ферментації штамма Pen. Canescens.

Основні переваги ферменту:

  • Розщеплює сахарозу на глюкозу і фруктозу до 100%.
  • Отриманий інвертований глюкозо-фруктозний сироп НЕ кристалізується і не випадає в осад.
  • Зручний в застосуванні (простий технологічний процес приготування інвертованого сиропу).
Особливості застосування:
Дозування: 1 мл на 1 кг цукру.
Робоча температура інвертування - 50 °С.
Середня тривалість процесу інвертування - 1 доба.
Препаративна форма:
Рідка і суха.
Упаковка:
Пластикова каністра: 1, 5, 20 л.
Флакон ПЕТ: 200 мл.
Пакет Zip-Lock: 1 кг.
Банка пластикова: 100 г.
Умови зберігання:
Зберігати за температури від + 2 °С до + 15 °С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці.
Термін придатності:
6 місяців.

 купити онлайн